Julebelysning

JULEBELYSNING


Otterup Handelsforening sørger for, at julestemningen breder sig hvert år i Otterup by. I mange år var det guilander hen over gaderne, der spredte julelys, men da dette af tekniske årsager blev umuligt, hænges der nu i stedet lyskæder op i alle gadernes små træer.


Det er handelsforeningens medlemmer, der selv klarer denne opgave i slutningen af november.


Nogle meget store træer langs hovedgaden er blevet udsmykket med tusindvis af lys, som tændes hvert år samtidig med det store juletræ på Torvet. Juletræstændingen foregår som regel den sidste fredag i november, og tiltrækker hvert år tusindvis af børn og voksne, som gerne vil være med til at tænde træet sammen med julemanden.


Den ældste aktivitet i Otterup, som stadig afholdes hvert år, er Jul På Torvet den sidste søndag før jul. I et stort telt på Torvet midt i byen bydes der på gratis gløgg, saftevand og æbleskiver, der spilles julemusik, og et lille hyggeligt juletog kører ture med børnene. Julemanden kommer på besøg midt på eftermiddagen med godteposer til alle artige børn, og Jul På Torvet er en god og hyggelig anledning til at mødes og ønske god jul til venner, bekendte, naboer og alle andre.


Denne aktivitet arvede Otterup Handelsforening, da Otterup Borger- og Håndværkerforening nedlagde sig selv. Hvor gammel traditionen er, ved

ingen efterhånden. 

KONTAKT OS

Jernbanegade 28

5450 Otterup

Tlf. 50 50 28 03

Følg os

PROFIL

Otterup Handelsforening er det sted, hvor alle handlende i og omkring Otterup står sammen. Handelsforeningen er drivkraften bag det meste af byens liv, og samtidig er Otterup Handelsforening det forum, hvor alle mødes på tværs af brancher. Interesser og holdninger.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.